Som nytt!

Vi äntligen målat färdigt kökssoffan och "trapp hyllan" som pryder v-rummet. Det som fattas är vårt köksbord som ska sprut- målas men sedan är som köket färdigt.
Det känns som vi börjar få till det här i lägenheten men nästa projekt blir sovrummet:) Ideér finns men plånboken säger annant just nu;PHallen..

Hallen tapetserad jag och gubben när vi flyttade in, men det fattas lite lister och annat smått.
Det ska upp dekorer på alla dörrar och "mina djur" ska få flytta in i hallen som karln min inte är lika förtjust i;) Men när det kommer till inredning är det väl kvinnan i huset som har sista ordet?;P
Krokar, klädnypor och nyckelskåp med fåglar och andra djur hittar ni på Bluebox.se

Bord och stolar i vardagsrummet..

Svarta MELVIN stolar från Mio och ett vitt runt bord vill jag ha i vardagsrummet. Bordet ska se ut som bilden nedan på BJURSTA bordet från IKEA men vill att det ska vara gammalt och lite slitet. Spanar på blocket men hittar ingen i den stilen så hojta till om ni vet av något runt bord, typ samma modell som detta;) Så snyggt när man blandar gammalt och nytt!

Drömmer mig bort..

Sitter och drömmer mig bort på styleroom..Längtar tills den dagen man har ett hus att få inreda, öppen planlösning stort rymligt kök och en färgglad tvvättstuga vill jag ha;) Ett måste med tvättstuga!:P

Ljuvlig dag..

Jobbet först sedan hem till underbara Jessica och William, bjuden på go middag där sedan hem för ett besök av Dennis farmor, farfar, mor och far:) Dennis farmor och farfar kom med inflyttningspresenter, en pajform och en kökspall:D Perfekt med en pall till lilla mig så jag når allt;P
Grabben hela dagen! Älskar mitt gudbarn! Sötnos;)

Salt och peppar..

Min andra tavla som ska pryda köket tillsammans med mitt salt och peppar kar som jag fick av en nära vän i Julklapp! Hon vet att jag är svag för retro och orange;)

Mina tavlor..

Jag och min sambo har haft lägenheten i snart 3 månader och väggarna är ganska kala än så länge så jag satt och kollade runt på olika bloggar en kväll och fick inspiration till att göra egna tavlor:) Gillar verkligen att hemmet ska utsmyckas med personliga saker. Den här tavlan har jag i princip kopierat av helt och hållet och hänger nu i hallen;)

Blogg.se

Gjort en ny blogg..igen;) Inte första bloggen jag har och det lär inte vara sista.Tänkte att på denna blogg blir det om inredning och annat roligt! Sitter och pysslar ihop bloggen nu och tycker det är så svårt att få till det! Blir galen på dessa koder så om det finns någon där ute som gillar att pyssla med bloggar hör av er!!:)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3357376/?claim=86fr8x263xs">Följ min blogg med Bloglovin</a>

RSS 2.0