Fyndat Pinnstolar!

Vi som behövde stolar till köket, fyndade i dag...gratis;) De var i väldigt bra skick, ska bara målas lite:)

Nytt i köket..

Nu sitter gardinerna upp och det blev riktigt mysigt, bra val att ta vita!:) Gjorde även en tavla på en Favorit som passar bra i köksfönstret.

Tema Natur..

Oj oj oj alltså denna tapet är så snygg! Kommer nog bli den första tapetrullen jag kommer att inköpa den dagen man har något eget där man kan klistra upp den på. Jag och sambon kollade på denna när vi skulle tapetsera om hallen men den är aldelese för dyr för att kosta på i lägenheten med. Blir att spara spara..;) Gillar skogen:) Skog och natur ska in i sovrummet..

40% rabatt!

Har varit utan köksgardiner lääänge nu men passade på i veckan att beställa hem från ellos.se som hade 40% rabatt:) Hade först tänkt ta svarta men eftersom det snart är vår/sommar så tog jag en ljusa hissgardin:)

En dagens sminkning..

Här kommer en dagens make up, körde med lila i dag och en bred eyeliner med dubbel vinge:)
Kolla in min hemsida! www.camillatenghall.se
Ha en super bra dag!

Ren eller är det älg?

Tyck dessa var så fina som jag fick av svärmor:) Det finns typ sånna här att köpa i butik men hon har gjort dem inom jobbet:) Tycker att de var fräna, måste ju ha lite norrländsk touch när man bor här upp;)

Hallampa & Sovrumslampa

Har sett att det är modernt med typ sådan här lampor nu så jag gjorde egna och blev väldigt nöjd, kul med något eget åter igen;) Ena Lampan fynda jag på second hand för 45 kr, kan man inte klaga över;) Tog bort tyget, spraya färg och dit med en komplett kabelsats..Färdigt!;) Billigt,enkelt,snyggt och modernt, som nytt!:) Glömde ta en före bild tyvärr.
I Hallen
I Sovrummet

RSS 2.0